Siguran NET  –  vaš štit protiv virusa

Za bezbjedno surfovanje vas i vaših najbližih

m:tel usluga Siguran NET od sada vas štiti kako na mobilnim uređajima tako i na svim ostalim uređajima povezanim na internet u m:tel mreži. Ova usluga za samo 1,17 KM mjesečno, predstavlja vaš neprobojni štit u digitalnom svijetu, osiguravajući privatnost i sigurnost na internetu kako vas tako i vaših najmlađih ukućana. Bez obzira da li surfujete, šaljete elektronsku poštu, obavljate finansijske transakcije, provodite vrijeme na društvenim mrežama, ili igrajući internet igrice, Siguran NET pruža vrhunsku zaštitu od online prijetnji. Korišćenjem usluge Siguran Net možete pružiti zaštitu i drugima u svojoj blizin dijeljenjem svog bezbjednog interneta aktivacijom Hot spot opcije na vaašem mobilnom uređaju ili putem wi-fi-ja za korisnike fiksnog interneta.

Sa Sigurnim netom, možete biti potpuno sigurni da vaši lični podaci ostaju privatni, a vaša internet aktivnost zaštićena. U slučaju da naiđete na virus, hakerski napad ili bilo kakav neželjeni onlajn sadržaj, Siguran NET će vam poslati upozorenje i blokirati pristup, uz mogućnost da sami odaberete dalji nastavak aktivnosti na sopstvenu odgovornost. Ovom uslugom blokiramo zlonamjerne sajtove, sprečavamo phishing napade i obezbjeđujemo enkripciju vaše internet veze, čineći vaše online iskustvo bezbrižnim i sigurnim.

Ono što je posebno značajno je i to da Siguran NET može biti jako dobar i koristan alat roditeljima u cilju zaštite djece od neprimjerenog internet sadržaja.  Aktivacijom Sigurnog Neta dobijate pristup korisničkom portalu, na kojem možete pronaći detaljne informacije i pregled sigurnosnih incidenata od kojih vas je ovaj servis zaštitio. Pored toga, ovaj korisnički portal vam daje mogućnost samostalnog upravljanja internet sadržajima koje želite ograničiti kako za sebe tako i za svoju djecu (npr. pristup svim zabavnim sadržajima tipa TikTok, YouTube, Viber itd), kao i odrediti eventualne vremenske izuzetke kada će pristup tim sadržajima biti omogućen.

Digitalna pismenost odraslih i korišćenje savremenih alata poput Sigurnog Neta, preduslov su za podizanje svijesti o važnosti sigurnog i odgovornog korišćenja interneta, zaštite najmlađih korisnika i odgovornog ponašanja u modernom tehnološkom okruženju.

Detaljno uputstvo o korišćenju i aktivaciji usluge Siguran NET pronađite na linku mtel.ba/siguran-net, a za više informacija pozovite 0800 50 000.