“Sherlock Holmes: Igra sjena“ na Superstar TV

U utorak od 17.20 na Superstar TV možete gledati avanturistički triler prepun akcije i misterije -“Sherlock Holmes: Igra sjena”, sa sjajnim glumcima u glavnim ulogama.

U filmu, Robert Downey Jr. ponovno glumi najpoznatijeg detektiva na svijetu, Sherlocka Holmesa, a Jude Law ponovno je u ulozi njegovog prijatelja i kolege dr Watsona.

Sve do sada Shelock Holmes bio je najpametnija osoba u svojoj okolini, ali pojavio se novi genijalni zločinački um, profesor James Moriarty, koji nije samo intelektualno ravnopravan Holmesu, nego mu njegova zloba i potpun nedostatak morala daju prednost nad poznatim detektivom.

Na naslovnicama širom svijeta pojavljuje se vijest: skandal je upropastio indijskog magnata pamuka, kineski trgovac opijumom umro je od navodnog predoziranja, eksplozije bomba dogodile su se u Strasbourgu i Beču, umro je američki kralj čelika…

Nitko ne vidi vezu između tih naizgled slučajnih događaja osim velikog Sherlocka Holmesa koji razotkriva mrežu smrti i uništenja u čijem središtu sjedi jedan jedini, opasni pauk Moriarty.

Holmesova istraga Moriartyjeve spletke postane opasnija kada s Watsonom iz Londona otputuje u Francusku, Njemačku te na kraju u Švajcarsku. Ali lukavi Moriarty uvijek je korak ispred njih i opasno je blizu da ispuni svoj zlokobni plan. Ako uspije, neće samo postati najbogatiji i najmoćniji čovjek, nego će i promijeniti tok istorije.