ŠETNJA SA LAVOM

Premijereno na Superstar TV od 17. decembra

Duhovita i vedra sa jedne, a potresna i otrežnjujuća sa druge strane, „Šetnja sa lavom” je savremena priča koja oslikava naše društvo, kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze glavni protagonisti.

Priča prati glavne likove Batu (Andrija Kuzmanović), izuzetno darovitog i obrazovanog ali neafirmisanog filmskog reditelja koji jedva sastavlja kraj sa krajem i Unu (Anđelka Prpić),  najpoznatiju TV voditeljku i zaštitno lice veoma popularne, senzacionalističke, komercijalne televizije.

Iza duhovitog teksta, inpirisanog istoimenom pozorišnom predstavom koju su pre više od deset godina izvodili glumci profesionalnog pozorišta u Lazarevcu stoji poznati glumac Andrej Šepetkovski, koji se posljednjih godina sve češće može naći i ispred i „iza kamere”. Interesantno je da je Šepetkovski prvo napisao scenario za seriju, a da je tek kasnije odlučeno da se snimi i film.

Kao i u filmu „Ala je lep ovaj svet“, pratimo Unu i Batu i njihovu neobičnu ljubavnu priču. Kako njihovi životi teku dalje pratićemo tokom pet nedjelja prikazivanja TV serije koju kao producenti potpisuje Telekom Srbije i Aneta Ivanović, direktorka Bluebutterfly produkcije, pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića.

Pored Andrije Kuzmanovića i Anđelke Prpić uloge tumače Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović, Slobodan Ćustić, Marko Gvero, Jovan Jovanović, Stefan Bundalo…

Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV i m:SAT TV ponude kao i putem ON TV-a.