Sertifikovan misteriozni Realme uređaj

Realme osvaja i naše tržište pametnih telefona te ne prestaje da iznenađuje novinama, a sada smo saznali i za dosad nepoznat uređaj!

Brend Realme, koji i kod nas bilježi siguran uspon te postaje sve popularniji, neprestano donosi novosti na tržište pametnih telefona, laptopa i drugih uređaja koje svakodnevno koristimo. A posljednji u nizu mogao bi biti Realme telefon sa oznakom RMX3366, o kojem smo poneki detalj tek slučajno saznali.

Samo što su osvanule na internetu, informacije o ovoj misterioznoj „spravici“ su gotovo netragom nestale. Ali ipak nije dugo vremena prošlo prije nego što su se pojavili vrlo korisni podaci koji otkrivaju više.

Telefon posjeduje FHD+ OLED panel od 6,55 inča s HRR podrškom, dok je baterija od 4.500 mAh ugrađena u kućište od 8 mm. Pretpostavlja se da će ga pokretati Snapdragon 778G ili Snapdragon 870, ali samo na osnovu telefona ovog brenda koji su trenutno na tržištu.

Bolji poznavaoci prilika u svijetu pametnih uređaja navode da je možda riječ o prostom rebrendingu već postojećeg telefona. Ali definitivan zaključak je trenutno teško izvesti, te ćemo sačekati više informacija.