Serije za sve ukuse

Uživajte u odličnim sadržajima m:tel IPTV-ja

Ne zaboravite da je u toku odlična akcija za sve m:tel IPTV korisnike. Ukoliko do kraja januara aktivirate neku od videoteka Apollon i Superstar ili HBO, uživaćete u sjajnim sadržajima koje dobijate na poklon sve do kraja februara 2022. godine.

A ovog puta za vas izdvajamo odlične serije koje možete pronaći baš u ovim videotekama.

 

Seriju „Besa“ možete pronaći u Superstar videoteci. Ukoliko ste propustili drugu sezonu, ne brinite, sve epizode su tu. Druga sezona nastavlja se tri godine kasnije pošto je Uroš Perić primio posljednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše: da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi iskupio sopstveni život…

 

Sjajna trodijelna serija “Čudne ljubavi” takođe se nalazi u Superstar videoteci. Riječ je o je romantičnoj komediji koja se događa u svečanoj atmosferi novogodišnjih praznika. Kroz više urnebesnih situacija prepliću se ljubavne dogodovštine niza likova različitih generacija povezanih rodbinsko-emotivnim vezama. Neko će se zaljubiti, ali biće i raskida, neko će shvatiti koliko je vrijedno to što već ima, a neko će ostati nepopravljiv. Uz veselu prazničnu atmosferu, lak ton i pozitivnu energiju i  plejadu poznatih glumaca dobra zabava je zagarantovana.

Pored ovih, tu su još I serije “Pjevečica”, “12 riječi”, “Tajkun”, “Porodica”, “Močvara”, “Klan”, “Kalkanski krugovi”, te mnogo drugih naslova koje ste propustili da pogledate.

Iz Apollon videoteke izdvajamo seriju “Crna svadba” inspirisanu vlaškim običajima. Radnja serije počinje u malom mjestu u istočnoj Srbiji gdje Mitar, inače miran i blag čovjek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvijetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbjednosne agencije, i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski vještak utvrdi da li je Mitar psihički obolio ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali i neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

U ovoj videoteci možete pronaći i prvu sezonu srpskog rimejka čuvene sapunice Dinastija.

Ukoliko ste više za strane hit serije, preporučujemo vam HBO videoteku koju takođe dobijate na poklon do kraja februara 2022. godine, a u kojoj možete pronaći nove sezone I nastavke serija: “I tek tako”, “Nasljednici”, “Milijarde”, a od 17.1. očekuje vas i nova humoristička serija “Neko negdje”, inspirisane životom komičarke i pjevačice Bridžit Everet.

 

Serija „Neko, negjde“ prati Sem naoko pravu Kanzaskinju koja se u suštini bori da se uklopi u kalup svog rodnog grada. Dok se bori s gubicima i prihvatanjem, pjevanje je za Sem spas i vodi je na put na kome otkriva sebe i zajednicu autsajdera koji se ne uklapaju, ali i ne odustaju, i pokazuje da je moguće naći svoje ljude i sopstveni glas. Bilo gdje. Negdje.

 Uputstvo za aktivaciju/deaktivaciju promo videoteka pronađite ovdje.