Serija „Toma” premijerno 23. decembra na kanalu Superstar TV

Vikendom u okviru m:tel IPTV-ja

Nakon velikog uspjeha filma „Toma”, producenti su se odlučili na snimanje istoimenog serijala koji premijerno počinje sa prikazivanjem 23. decembra na kanalu Superstar TV u 21 čas.

Biografska serija o Tomi Zdravkoviću, čovjeku koga ne pamtimo samo po njegovim pjesmama i načinu na koji ih je pjevao, već i kao jednog velikog boema, ima 8 epizoda i biće emitovana vikendom u 21 čas.

Serija prati dva vremenska perioda. Prvi period se odnosi na 1991. godinu kada pratimo odnos Tome i doktora koji će ga liječiti i kako se njihovo poznastvo pretvara u prijateljstvo. Drugi period se odnosi na Tomin život od djetinjstva do poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život.

Kroz seriju moći ćemo vidjeti Tomine početke, vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, kroz seriju ćemo pratiti i živote poznatih umjetnika tog vremena kao što su Zoran Radmilović, Mika Antić, Tozovac i mnogi drugi.

Osim Milana Marića koji tumači naslovnu ulogu, u seriji glume Tamara Dragičević, Andrija Kuzmanović, Mirjana Karanović, Slobodan Ninković, Marko Janketić …

Do 31. januara 2024. godine, svi novi i postojeći korisnici m:tel IPTV-ja, mogu bez naknade da putem m:tel TV platforme jednostavno aktiviraju Superstar videoteku u kojoj će moći besplatno gledati filmski i serijski sadržaj.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.