Serija „Poseta”- četiri životne priče

Premijereno od 2. oktobra na Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja

Serija sa četiri priče, utemeljene na događajima iz stvarnog života, o četvoro ljudi iz različitih društvenih slojeva, koji se nalaze u istražnom zatvoru, čekajući slobodu ili suđenje, premijerno će biti prikazana 2. oktobra na Superstar TV kanalu kroz 16 epizoda, a moći ćemo je pratiti od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 21.00 časova.

Prva priča – „Reka”: Fudbaler, zvijezda u usponu, budi se u bolnici, bez sjećanja na prošlu noć, doznavši da su mu prijatelji poginuli u saobraćajnoj nesreći, a da je on osumnjičen da je vozio auto.

Druga priča – „Plen”: Majka koja se vozi u kolima sa svojom kćerkicom, biva zaustavljena na carini i doznaje da je u njenom prtljažniku torba sa plijenom iz pljačke.

Treća priča – „Požar”: Seoskog domaćina na životnoj prekretnici, optužuje njegov kum, lokalni seoski tajkun, da mu je zapalio skladište (hladnjaču) i uništio život.

Četvrta priča – „Beton”: Na putu ka poslu, porodični čovijek se posvađa u autobusu i završi optužen za ubistvo iz nehata, pošto je muškarac s kojim se nagurivao ispao iz autobusa.

Svaki akter ovih priča nalazi se pred istom odlukom – biti oslobođen ili biti istinski slobodan?

Glumačku ekipu čini preko 100 glumaca iz regiona: Boris Isaković, Luka Grbić, Ozren Grabarić, Krešimir Mikić, Ksenija Marinković, Izudin Bajrović, Miloš Timotijević, Uliks Fehmiu, Ivana Vuković, Snežana Bogdanović, Nikola Ristanovski, Anita Ognjanović, Matija Vastl, Kamka Točinovska, Leon Lučev, Gordana Boban, Nikola Rakočević, Dragan Despot, Ljuba Bandović, Nataša Šolak, Stefan Vukić, Radoš Bajić, Vahid Džanković, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković…

Serija je snimljena u produkciji Telekom Srbija i kuće „Mir medija”.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.