Savršen poklon samo za kupce telefona Huawei Mate XS 2 

Huawei Mate XS 2 je super izdržljiv preklopni telefon moćnih performansi, a odlična vijest je da njegovom kupovinom u kompaniji m:tel na poklon dobijate pametni sat GT3 Pro.

Riječ je o tankom, laganom telefonu, koji kada “raširi svoja krila” postaje veliki, 7,8 inčni prozor u svijet u kojem je sve savršeno prirodno i ugodno za oči.

Ovaj unutrašnji ekran, visoke rezolucije 2480 x 2200, donosi autentične boje i glatke slike od početka do kraja. Čak i kada je izložen direktnoj sunčevoj svjetlosti svaki sadržaj je pregledan, potpuno čist.

Impozantne spoljašnjosti, ali i performansi, Huawei Mate XS 2 posjeduje moćan trostruki sistem kamera, koji čini glavna od 50 MP, ultraširokougaona od 13 MP te telefoto kamera od 8 MP. Zahvaljujući njima ovaj uređaj i u najzahtjevnijim situacijama s lakoćom stvara video snimke i fotografije sa oštrim detaljima, autentičnih boja, kojih se ni profesionalni fotografi ne bi postidjeli.

Telefon Huawei Mate XS 2,  otporan na udarce i padove, stvoren je da traje, kao i njegova baterija, koja podržava super brzo 66 W punjenje.

Više informacija o ovom sjajnom smarftonu i pametnom satu koji možete dobiti na poklon, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.