Savršen omjer kvaliteta i cijene – Honor 200

Honor 200 je jedan od onih telefona koji nude savršen omjer kvaliteta i cijene. Korisnicima pruža impresivne specifikacije i vrhunsko iskustvo.

Honor 200 kombinuje visoke performanse, izuzetne kamere i dugotrajnu bateriju u elegantnom paketu.

Sa RAM-om od 12GB i internom memorijom od 512GB, ovaj model omogućava glatak multitasking i dovoljno prostora za sve vaše aplikacije, fotografije i video zapise. Trostruka glavna kamera sa senzorima – 50 MP + 50 MP + 12 MP omogućava snimanje izuzetno kvalitetnih fotografija i video snimaka, dok sekundarna od 50 MP stvara fantastične selfije.

Izvor fotografije: www.honor.com

AMOLED ekran veličine 6,7 inča sa rezolucijom od 1080 x 2412 piksela pruža oštru i živopisne sliku, savršenu za gledanje filmova, igranje igara ili pregledanje interneta. Baterija kapaciteta 5200 mAh garantuje dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem, što je idealno za korisnike koji su stalno u pokretu.

Honor 200 dolazi sa najnovijim operativnim sistemom MagicOS 8, koji nudi napredne funkcije i intuitivno korisničko iskustvo. To osigurava da vaš uređaj bude uvijek brz, siguran i efikasan.

Ovaj telefon u m:tel-u možete kupiti na akciji, a više detalja o tome možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.