Savršen balans cijene i kvaliteta – Xiaomi Redmi 10C

Xiaomi Redmi 10C je telefon koji se ističe izuzetnim odnosom cijene i kvaliteta, pružajući korisnicima sve što im je potrebno bez izlaganja velikom trošku. Zahvaljujući pažljivo odabranim komponentama, ovaj uređaj nudi puno toga za one koji traže pouzdan i pristupačan pametni telefon.

Jedan od ključnih aduta telefona Redmi 10C je njegov sistem kamera. Glavna kamera od 50 MP u kombinaciji sa dodatnom kamerom od 2 MP omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija sa puno detalja i bogatih boja. Sekundarna kamera od 5 MP snima jako čiste selfije, pružajući zadovoljavajuće rezultate u svim uslovima osvjetljenja.

Xiaomi Redmi 10C dolazi sa velikim 6,7-inčnim IPS LCD ekranom, koji pruža oštru i jasnu sliku, idealnu za gledanje multimedijalnih sadržaja, surfovanje internetom ili igranje igara. Rezolucija od 720 x 1640 piksela, uz prikaz od 16 miliona boja, osigurava bogate i vibrantne prikaze, što doprinosi ukupnom korisničkom iskustvu. Sa težinom od 189 grama, uređaj je dovoljno lagan za korištenje jednom rukom.

Izvor fotografije: Xiaomi

Opremljen je sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, što će zadovoljiti većinu korisnika. Uz mogućnost proširenja memorije putem microSDXC kartice, možete pohraniti sve svoje fotografije, aplikacije i druge podatke bez brige o prostoru. Ove performanse čine Redmi 10C odličnim izborom za svakodnevne zadatke, kao što su pretraživanje interneta, korištenje društvenih mreža i reprodukcija multimedije.

Xiaomi Redmi 10C posjeduje veliku bateriju, kapaciteta 5000 mAh, što znači da možete računati na dugotrajno korištenje uređaja bez potrebe za čestim punjenjem. Ovaj kapacitet baterije omogućava cjelodnevno korištenje, čak i za one koji “ne ispuštaju telefon iz ruku”.

Više informacija o ovom uređaju, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, možete dobiti na www.mtel.ba ili dobiti pozovom na broj 0800 50 000.