Samsung X Cover 6 Pro – besprijekoran i u ekstremnim uslovima

Samsung X Cover 6 Pro je telefon vrlo zanimljive spoljašnjosti, koja odaje da se radi o moćnom uređaju spremnom da odgovori na najteže zadatke u najizazovnijim uslovima.

Dokaz za to je i IP68 ocjena, koja potvrđuje da ovaj telefon može da preživi boravak u slatkoj vodi do 1,5 metara dubine u trajanju do 30 minuta, te da ima snažnu zaštitu od prašine i pijeska.

Zanimljivo je da je jako osjetljiv na dodir, te ekran normalno reaguje na vaše prste čak i kada su vam ruke mokre ili nosite kožne rukavice tanje od dva milimetra. To ga čini idealnim mobilnim telefonom za ljubitelje ekstremnih sportova.

Još jedna prednost je zamjenjiva baterija od 4,050mAh, koju ne morate puniti kada se isprazni ukoliko za to nemate mogućnost, nego je jednostavno možete zamijeniti drugom, ranije napunjenom dodatnom baterijom.

Samsung X Cover 6 Pro pokreće kvalitetan Qualcomm-ov procesor, u kombinaciji sa 6/128 GB memorije, proširive do 1 TB pomoću micro SD kartice, što je dovoljno za ogromnu količinu podataka.

Među tim podacima su, naravno, i fotografije i video snimci koje ćete rado snimati ovim telefonom. Naime, glavna kamera od 50 MP ovjekovječiće na najbolji način sve vaše važne trenutke, tako da ćete uživati dok budete pregledali galeriju na velikom 6,6 inčnom FHD+ ekranu, sa stopom osvježavanja od 120 Hz.

Dodatne informacije o sjajnom telefonu Samsung X Cover 6 Pro, koji u kompaniji m:tel možete kupiti na rate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na 0800 50 000.