Samsung u julu predstavlja Flip5 i Fold5 uređaje

Samsung Galaxy Unpacked 2023 biće održan krajem jula u Koreji, saopšteno je iz kompanije.

Očekuje se da će Samsung na tom događaju predstaviti svoju novu generaciju sklopivih telefona Samsung Galaxy Z Fold 5 i Samsung Galaxy Z Flip 5.

TM Roh, iz Samsung Electronics-a, saopštio je da održavanje ovog velikog događaja u Seulu ima izuzetan značaj jer je to grad koji je postao epicentar inovacija.

“Duže od decenije, počevši sa prvim Unpacked-om u martu 2010. u Las Vegasu, Samsung održava ovaj događaj u ključnim gradovima širom svijeta, uključujući Njujork, London, Berlin i Barselonu, služeći kao globalna platforma za otkrivanje revolucionarnih inovacija i dajući nove smjernice za mobilnu industriju. Sa nadolazećim 27. Unpacked-om u Seulu, Samsung mijenja svoj smjer za Unpacked za sklopive uređaje”, poručuju iz Samsung-a.

TM Roh je naveo da kategorija sklopivih uređaja utjelovljuje Samsung-ovu filozofiju pružanja revolucionarnih inovacija koje pomjeraju granice s ciljem preoblikovanja mobilnih iskustava u budućnosti.

Iako još uvijek nije poznato šta ćemo sve moći vidjeti na ovom značajnom događaju, velika je vjerovatnoća da  bi južnokorejski tehnološki gigant uz novu seriju telefona na preklom – Samsung Galaxy Z Fold 5 i Samsung Galaxy Z Flip 5 mogao predstaviti i seriju Galaxy Watch 6 i Galaxy Tab S9.

Mediji spekulišu da bi tačan datum održavanja Samsung Galaxy Unpacked-a mogao biti 26. jul.

Vrhunske Samsung uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.