Samsung se vraća ljubičastoj boji: Stiže Galaxy S22 u Bora Purple nijansi

Na korejskom jeziku riječ „Bora“ znači „ljubičasta“. I kad se nešto nazove „Bora Purple“, onda je to pleonazam koji znači „ljubičasta ljubičasta“.

Međutim, povod za ovaj blog nije lingvistički, već to da Samsung ponovo izbacuje model telefona koji je u ovoj boji, koja je bila jedna od originalnih Samsung.com ekskluzivnih boja.

Ranije su bili upečatljivi Orchid Gray Galaxy S8 i Lilac Purple Galaxy S9, a sada Galaxy S22 (samo mali model) dobija ljubičastu obradu sa novom nijansom nazvanom Bora Purple.

Njegovo staklo ima mat završnu obradu, dok je sjajni aluminijumski okvir obojen u odgovarajuću boju.

„Svojim pastelnim i neutralnim tonovima, Bora Purple je oličenje optimizma i osjećaja smirenosti. To će otkriti vaš svijet snagom izbora. Bilo da ste K-pop zvijezda ili doživotni ljubitelj ljubičaste boje, Galaxy S22 Bora Purple je napravljen za vas“, kaže Sonia Chang, potpredsjednica Global Brand Marketing Group u Samsung Electronics-u.

Samsung Galaxy S22 u boji Bora Purple će biti dostupan od 10. avgusta, istog dana kada su najavljeni Galaxy Z Flip4 i Z Fold4. Nova boja će biti dostupna preko Samsung.com i odabranih prodavaca. Imaće istu cijenu kao i ostale boje, odnosno 850 evra u Evropi i 800 dolara u SAD.

Priča se da će i predstojeći Samsung Galaxy Buds 3 Pro, koji će takođe biti dio predstojećeg Unpacked događaja, biti dostupan u Bora Purple boji.