Samsung Galaxy Z Fold 4 i Fold 5 donose čak dva vrijedna poklona

Ljubitelje preklopnih telefona oduševiće nova ponuda kompanije m:tel. Naime, kupci Samsung Galaxy Z Fold 4 i Z Fold 5 telefona na poklon dobijaju čak dva vrijedna poklona – pametni sat Watch 5 i smartfon Samsung Galaxy A34.

O kvalitetu i mogućnostima ovih preklopnih telefona južnokorejskog giganta suvišno je i govoriti. Poznato je da se radi o modelima impresivnih performansi, koji pomjeraju granice korisničkog iskustva.

Samsung Galaxy Z Fold 4 posjeduje veliki 7,6-inčni Dynamic AMOLED ekran rezolucije 1812 x 2176 px, sa bogatstvom boja koje svaki sadržaj čine još zanimljivijim i uzbudljivijim.

Izvor fotografije: Samsung

Senzori na zadnjoj strani (50 MP, 10 MP i 12 MP) omogućavaju snimanje fotografija i video snimaka profesionalonog kvaliteta u svim uslovima, dok je selfi kamera od 4 MP stvorena za snimanje savršeno jasnih portreta.

Velika količina memorije telefona Galaxy Z Fold 4 – 12 GB/256 GB briše sva ograničenja kada je u pitanju skladištenje podataka, a moćna baterija Li-Po tipa osigurava dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost, tako da možete uživati u svim funkcijama Z Fold 4 telefona tokom cijelog dana bez razmišljanja o punjenju.

Za one koji žele još moćniji pametni telefon tu je Galaxy Z Fold 5, sa kombinacijom memorije 12/256  i 12/512 GB, koji nudi besprijekoran multitasking.

Izvor fotografije: Samsung

I njegov unutrašnji ekran je dijagonale 7,6-inčna, ali je veće rezolucije – 2176 x 1812p i stope osvježavanja do 120 Hz. Na njemu je sve kristano jasno, a savršene boje povećavaju imerzivno iskustvo.

Spoljašnji ekran od 6,2 inča omogućava da telefon koristite jednom rukom, što je izuzetno praktično ako ste u pokretu.

Sa dvije selfi kamere, Galaxy Z Fold 5 pruža posebno uzbudljivo iskustvo snimanja selfija i obavljanja video poziva, dok su i one na zadnjoj strani na visini svakog zadatka, tako da je svaki snimak pravo remek djelo.

Telefon posjeduje moćan Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy i izuzetno izdržljivu bateriju, što je kruna ovog vrhunskog proizvoda.

Dakle, telefoni Samsung Galaxy Z Fold 4 i Z Fold 5 itekako imaju šta da ponude, a poklon u vidu pametnog sata i pametnog telefona ovu ponudu čini zaista neodoljivom.

Više informacija možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.