Samsung Galaxy Z Flip i Fold 4 omogućavaju sjajan multitasking

Preklopivi telefoni su trend koji je tu da ostane, a Samsung vam nudi moćne i elegantne uređaje koji će vam pomoći da budete produktivniji.

Preklopni telefoni Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 su po mnogo čemu revolucionarni, a prva stvar koja je očigledna jeste da su više od (jednog) telefona, jer ih možete koristiti kao mini tablet.

Samsung je prilikom izrade smanjio sve dimenzije i minimizirao okvire, stoga uređaji praktično staju u džep ili torbicu.

Galaxy Z Fold4 rasklapanjem postaje mini tablet sa dijagonalom ekrana 7,6 inča. Uz njega je za upotrebu prilagođen i S Pen, koji pomaže da vodite bilješke, pišete ili crtate po displeju.

Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 su asistenti koji vam omogućavaju da sinhronizujete sve obaveze oko posla, napišete mejl i bilješke za nešto što treba uraditi, ali i da igrate igrice, pravite sjajne fotografije ili se dopisujete sa prijateljima. Pomoću TaskBar funkcije lako možete rotirati aplikacije, što ga čini savršenim za multitasking.

Kada otvorite Galaxy Z Fold4, on postaje idealan za čitanje e-knjiga ili novina, dok istovremeno možete uživati u muzici sa YouTube-a zahvaljujući Multi Active Window funkciji koja omogućava dijeljenje ekrana na više prozora.

Galaxy Z Flip4 dolazi sa Cover Screen-om, spoljnim ekranom od 1,9 inča, koji se može personalizovati prema sopstvenom stilu.

Kamere su impresivne kod oba modela. Ovi uređaji imaju odlične objektive za brzo snimanje fotografija koje su spremne da bez obrade budu dijeljene na društvenim mrežama. Takođe, moguće je napraviti selfie bez upotrebe ruku.

Galaxy Z Flip4 omogućava slikanje pod različitim uglom i podešavanje na podlozi zahvaljujući FlexCam opciji. Galaxy Z Fold4 se ističe sistemom od pet kamera, uključujući širokougaoni objektiv od 50MP i Nightography karakteristiku za snimanje savršenih fotografija čak i u mraku. Takođe, možete koristiti glavnu kameru Galaxy Z Flip4 telefona i snimiti selfi visokog kvaliteta na Cover Screen-u putem Quick Shot opcije.

Galaxy Z Fold4 nalazi se u top ponudi kompanije m:tel, tako da ga možete kupiti na rate, uz popust. Posjetite www.mtel.ba i saznajte više o ovim, ali i drugim uređajima iz bogate ponude.