Samsung Galaxy Watch FE vas stimuliše da radite na sebi

Samsung Galaxy Watch FE je pametni sat dizajniran da vam pomogne da uvedete zdravije navike u svoj životni stil.

Težak samo 26,6 g, kompaktnih dimenzija (40,4 mm visine, 39,3 mm širine i 9,8 mm debljine), ovaj uređaj je idealan za svakodnevno nošenje, bilo da se bavite sportom ili ste u poslovnom okruženju.

Opremljen 1,2 inčnim AMOLED ekranom sa rezolucijom od 390×390 piksela, Samsung Galaxy Watch FE pruža jasnu i živopisnu sliku, dok baterija kapaciteta 247 mAh obezbjeđuje dugotrajnu upotrebu. Otporan je na vodu do dubine od 5 ATM, što znači da ga možete koristiti prilikom plivanja ili tuširanja.

Izvor fotografije: Samsung

Za kontrolu vašeg zdravlja, Samsung Galaxy Watch FE dolazi sa akcelometrom i žiroskopom koji omogućavaju praćenje aktivnosti, bilježenje koraka, praćenje spavanja i vježbanja.

Kroz povezivanje sa telefonom koji koristi Android 4.4 ili noviji, omogućava vam i dodatne funkcije kao što su primanje notifikacija, odgovaranje na pozive i praćenje napretka u realnom vremenu.

Samsung Galaxy Watch FE je savršen alat za one koji žele bolju kontrolu nad svojim fizičkim i mentalnim zdravljem, dok istovremeno uživaju u elegantnom i funkcionalnom uređaju. Čak i oni koji nisu ljubitelji fizičke aktivnosti uz napredne funkcije koje ovaj sat posjeduje lakše će pronaći disciplinu koja im najviše prija.

Više informacija o ovim vrhunskom pametnom satu, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.