Samsung Galaxy Watch 6 u ponudi koja se ne propušta

Samsung Galaxy Watch 6 je vrhunski pametni sat koji kombinuje elegantan dizajn sa impresivnim funkcijama. Sjajna vijest je da ga trenutno možete kupiti u kompaniji m:tel po sniženoj cijeni i još platiti na rate, bez kamate.

Sa dimenzijama 42,8 mm visine, 44,4 mm širine i samo 9 mm debljine, Galaxy Watch pruža savršeno uravnotežen izgled.

Ovaj pametni sat radi na Android operativnom sistemu verzije 6.0 i više, pružajući vam pristup širokom spektru aplikacija i funkcija. Na ekranu od 1,5 inča AMOLED tehnologije, sa rezolucijom od 480 x 480 piksela, možete jasno vidjeti sve informacije i interaktivno upravljati sa uređajem.

Galaxy Watch 6 dolazi sa baterijom kapaciteta 425 mAh, koja vam omogućava dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem. Bez obzira da li pratite svoje fizičke aktivnosti ili obavljate svakodnevne zadatke, ova baterija će vas pratiti tokom cijelog dana.

Izvor fotografije: Samsung

Sa ugrađenim akcelerometrom, pulsmetrom i barometrom, Galaxy Watch 6 pruža precizno praćenje vašeg zdravlja i aktivnosti. Takođe, sa vodootpornošću do 50ATM, možete nositi ovaj sat i tokom plivanja ili drugih vodenih aktivnosti.

Pored impresivnih performansi, ovaj uređaj je takođe izuzetno lagan, sa težinom od samo 33,3 grama. To znači da možete nositi sat tokom cijelog dana bez osjećaja nelagodnosti ili težine na vašem zglobu.

Ukratko, Samsung Galaxy Watch 6 je idealan izbor za sve one koji traže elegantan, funkcionalan i udoban pametni sat koji pruža sve što vam je potrebno za praćenje vašeg zdravlja i aktivnosti.

Za više informacija o ovom vrhunskom satu, ali i o drugim uređajima iz m:tel ponude, posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.