Samsung Galaxy Watch 4 pomaže da se vratimo zdravim navikama

Maštate o tome da postanete najbolja verzija sebe? Samsung Galaxy Watch 4 će vam pomoći da to i ostvarite.

Bogat izbor aplikacija, od onih za zdravlje i fitness, do aplikacija za streaming muzike, probudiće u vama snažnu želju i motivaciju da radite na sebi i da, pored izgleda, poboljšate i fizičko i psihičko zdravlje.

Samsung Galaxy Watch 4 je prvi pametni sat sa Wear operativnim sistemom kojeg pokreće Samsung, tako da je pristup sadržajima besprijekoran.

Pomoću ovog sata možete da pratite nivoe kondicije, upoznate svoj postotak tjelesne masti, vode u tijelu… BIA mjerenje možete da izvršite pomoću samo dva prsta u 15 sekundi, bilo kad i bilo gdje.

Zahvaljujući novom Samsung BioActive senzoru, koji snima sastav tijela u stvarnom vremenu, lako ćete stići do cilja koliko god se taj put činio komplikovanim. Sa ovim satom možete se zaputiti gdje god poželite. Biće vam podrška čak i dok plivate, jer je otporan na vodu.

On će pratiti vaš kvalitet spavanja, brojati vaše korake, mjeriti kalorije i omogućiti vam da ostanete na mreži uz GPS. Kada je na vašoj ruci osjećaćete da ste “u sigurnim rukama”. Uz jednostavnu promjenu narukvice i lica sata, Samsung Galaxy Watch 4 će uvijek biti prilagođen vašem stilu.

Više informacija o ovom vrhunskom Samsung pametnom satu, koji u kompaniji m:tel možete platiti na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.