Samsung Galaxy S24 Ultra pomjera granice

Samsung Galaxy S24 Ultra stvoren je da zadovolji potrebe najzahtjevnijih korisnika i to čini brzo i lako.

Veliki ekran, vrhunske kamere, procesor… Ovaj telefon pomjera granice i nudi vrhunsko korisničko iskustvo.

Impresivnim mogućnostima posebno privlači ljubitelje fotografije, kojima nudi beskrajno mnogo mogućnosti.

Trostrukom zadnjom kamerom, koju čine senzori od 200 MP, 50 MP i 10 MP snimićete zadivljujuće fotografija i video snimke. Poboljšani ProVisual Engine prepoznaje objekte, poboljšava ton boje, smanjuje šum i ističe detalje, te će svaki važan trenutak biti ovjekovječen na najbolji mogući način. I prednja kamera od 12 MP snima selfije profesionalnog kvaliteta.

Izvor fotografije: Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra posjeduje veliki 6,8-inčni Dynamic AMOLED ekran, rezolucije 1440×3120 piksela, otporan na fizićka oštećenja, koji umanjuje refleksije i poboljšava vizuelnu jasnoću, čak i pri direktnoj sunčevoj svjetlosti. Ugrađena S Pen olovka korištenje čini još uzbudljivijim.

U m:tel ponudi možete pronaći ovaj telefon sa memorijskom kombinacijom od 12/256 i 12/512 GB, sa baterijom kapaciteta 4500 i 5000 mAh, što je u oba slučaja vrlo impresivno. Uz ogroman kapacitet i veću energetsku efikasnost, baterija traje još duže kada je to najpotrebnije.

Više informacija o ovim telefonima, uz koje prilikom kupovine u m:tel-u na poklon dobijate maske i punjač, potražite na www.mtel.ba. Podsjećamo, m:tel nudi i mogućnost plaćanja na rate, bez kamate.