Samsung Galaxy S24 Ultra  – besprijekoran u svim segmentima

Ako tražite izuzetno moćan telefon, impresivan u svakom pogledu, Samsung Galaxy S24 Ultra bi mogao biti savršen izbor za vas.

Radi se o pametnom telefonu koji je stvoren da zadovolji najzahtjevnije korisnike. Moderan i atraktivan spolja, a izuzetno snažan iznutra – tako bismo ga mogli opisati u jednoj rečenici.

Samsung Galaxy S24 Ultra u m:tel ponudi dolazi sa izdašnom količinom memorije – 12/256 GB.

Posjeduje funkcije koje bude kreativnost i dižu je na najviše nivoe. Tome doprinose impresivne kamere koje snimaju savršene video-snimke i fotografije u svim situacijama, čak i kada ste u pokretu.

Prednjom kamerom od 12 MP snimićete besprijekorne selfije, a glavnom od 200 MP remek djela kojima ćete moći parirati profesionalnim fotografima. Telefon posjeduje moćne AI alate, koji će doprinijeti da vaša kreativnost dođe do izražaja.

Izvor fotografije: Samsung

Veliki ravni ekran, 6.8-inčni Dynamic AMOLED, rezolucije 1440×3120 piksela, nudi nevjerovatnu čistoću slike i pojačava osjećaj uranjanja u sadržaj. S Pen olovka čini korištenje ovog telefona još zabavnijim, jer je tanka i preciznija i od vaših prstiju.

Glatko fukcionisanje telefona pri najzahtjevnijim zadacima obezbjeđuje procesor Exynos 2400, dok je za dugotrajan rad zadužena velika baterija od 5000 mAh. Samsung Galaxy S24 Ultra je izuzetno otporan na prašinu, vodu i fizička oštećenja, tako da je odličan saputnik u svim avanturama.

Više informacija o ovom vrhunskom telefonu, koji možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba.