Samsung Galaxy S24+ nudi vrhunsko mobilno iskustvo

Samsung Galaxy S24+ 5G je vrhunski pametni telefon koji posjeduje impresivne karakteristike, čime osvaja ljubitelje tehnologije.

Svojim 6,7-inčnim Dynamic AMOLED ekranom, rezolucije 1440×3120 px, pruža besprijekorno vizuelno iskustvo, a Gorilla Glass Victus 2 štiti uređaj od oštećenja. Slika je savršeno čista i jasna i pri izloženosti jakoj sunčevoj svjetlosti, što ovaj uređaj čini praktičnim za obavljanje poslovnih zadataka na terenu, ali i za uživanje u zabavnim sadržajima, surfanju i igranju igrica.

Kamere su jedan od najsnažnijih aduta modela Samsung Galaxy S24+. Prednja od 12 MP i trostruki sistem na zadnjoj strani, sa glavnim senzorom od 50 MP, ultraširokougaonom kamerom od 12 MP i telefoto kamerom od 10 MP sa 3x optičkim zoomom omogućavaju snimanje izvanrednih fotografija i video snimaka. AI tehnologija dodatno unapređuje kvalitet snimaka, tako da je ovaj telefon pravo ostvarenje sna ljubitelja fotografije.

Izvor fotografije: Samsung

Pokreće ga Exynos 2400 procesor u kombinaciji sa 12 GB RAM-a, a u m:tel ponudi ovaj uređaj dostupan je u varijantama od 256 GB i 512 GB interne memorije, što će, u oba slučaja, zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Uz sve to i bateriju kapaciteta 4870 mAh koja, kako ističu iz Samsung-a, omogućava do 31 čas uživanja u video snimcima, Samsung Galaxy S24+ pruža vrhunsko mobilno iskustvo i dugotrajne performanse.

Kombinacija Androida 14 i izdržljivog sistema za hlađenje omogućavaju neometano igranje igara i multitasking, tako da se radi o telefonu koji ima čime da impresionira i one koji pri kupovini pametnog telefona ne pristaju na kompromise.

Najbrži kupci telefona iz Galaxy S24 serije u m:tel-u dobijaju i poklon – dvije maske i punjač. Više informacija o bogatoj m:tel ponudi potražite na www.mtel.ba.