Samsung Galaxy Fit3  – sve što vam treba nadohvat ruke

Pametni satovi su tu da nas potiču da živimo zdravije i kvalitetnije i da nam olakšaju put ka tom cilju. Upravo u tome je sjajan Samsung Galaxy Fit3.

Spolja atraktivan, pravi modni detalj, a unutra moćan, sa mnoštvom funkcija za praćenje zdravstvenih parametara i fizičkih aktivnosti.

Sa elegantnim i laganim dizajnom, Galaxy Fit3 ni na koji način ne predstavlja smetnju tokom vježbanja. Naprotiv, tanko aluminijsko kućište teško samo 18,5 g gotovo da i ne osjetite na ruci, a informacije koje sat nudi potpuno će promijeniti način na koji trenirate. U prašini, na kiši i hladnoći, ovaj sat pružaće vam savršeno tačne informacije i biti vaš saborac u svim izazovima. Uz Galaxy Fit3 svaka fizička aktivnost postaje zadovoljstvo.

Izvor fotografije: Samsung

Ovaj uređaj može da prati više od 100 treninga i dnevnih aktivnosti, uključujući i kvalitet spavanja, kao i zdravstvene parametre, poput nivoa kiseonika u krvi.

Kada detektuje pad, Galaxy Fit3 vas pita da li vam je potrebna pomoć, što je još jedna izuzetno važna karakteristika, pogotovo za one koji uživaju u ekstremnim sportovima.

Pošto zdrav i kvalitetan život ne podrazumijeva samo vježbanje, nego i opuštanje i uživanje u omiljenim sadržajima i druženje sa dragim ljudima, ovaj sat vam nudi i mogućnost slušanja muzike, ali i obavljanja poziva i slanja SMS poruka direktno sa ručnog zgloba.

Više informacija o ovom uređaju, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.