Samsung Galaxy A54 – po neodoljivo niskoj cijeni

Samsung Galaxy A54 predstavlja odličan izbor za sve koji traže kvalitetan telefon, a dobra vijest je da ga u m:tel-u sada možete kupiti po sniženoj cijeni.

Opremljen impresivnim specifikacijama, Galaxy A54 pruža performanse koje su na visokom nivou, omogućavajući korisnicima da uživaju u njegovom brzom i fluidnom radu.

Telefon dolazi sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što je sasvim dovoljno za brojne aplikacije, igre i multimediju. Ukoliko vam zatreba dodatni prostor, tu je i mogućnost proširenja memorije uz microSDXC karticu, što pruža još više prostora za fotografije, video zapise i datoteke.

Izvor fotografije: Samsung

Kamera je jedan od najjačih aduta modela Galaxy A54. Glavna od 50 MP, u kombinaciji sa dodatnim senzorima od 12 MP i 5 MP,omogućava da zabilježite fantastične fotografije u svim uslovima. Za ljubitelje selfija tu je sekundarna kamera od 32 MP, koja snima kristalno čiste fotografije i omogućava video pozive visoke rezolucije.

Samsung Galaxy A54 ima bateriju kapaciteta 5000 mAh. Bez obzira na to da li igrate igre, gledate video zapise ili koristite telefon u poslovne svrhe, baterija će vas sigurno podržati tokom cijelog dana.

Ekran je veličine 6,4 inča, Super AMOLED tehnologija sa rezolucijom od 1080×2340 piksela, koji pruža oštre boje i odličnu vidljivost čak i na otvorenom. Sa težinom od 202 grama, ovaj model dolazi u Dual SIM varijanti i podržava eSIM, što je dodatna pogodnost za korisnike koji često mijenjaju operatere ili putuju.

Samsung Galaxy A54 u m:tel-u možete kupiti po sniženoj cijeni i platiti na rate, bez kamate. Uz kupovinu ovog uređaja, na poklon dobijate besplatno korištenje usluge Youtube Premium u trajanju od dva mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

Više informacija o tome možete dobiti na www.mtel.ba ili pozovom na broj 0800 50 000.