Samsung Galaxy A35 5G osvaja elegancijom i performansama

Samsung Galaxy A35 5G je još jedan kvalitetan mobilni telefon južnokorejskog tehnološkog giganta, predivan i iznutra i izvana.

U prvom planu je ravno kućište sa elegantnom staklenom zadnjom stranom, ali je i ono što se nalazi ispod lijepe spoljašnjosti itekako vrijedno pažnje.

Prednju stranu krasi kvalitetni 6,6-inčni FHD+ Super AMOLED Infinity-O ekran, sa visokom stopom osvježavanja od 120 Hz i svjetlinom od 1000 nita. Pruža kristalno jasnu vidljivost na otvorenom, čak i kada ste izloženi direktnoj sunčevoj svjetlosti.

Na njemu je smještena prednja kamera od 13 MP, kojom ćete snimiti savršene selfije. Na zadnjoj strani telefona Samsung Galaxy A35 5G smješten je trostruki sistem kamera. Širokougaonom kamerom visoke rezolucije od 50 MP snimićete predivne fotografije vedrih boja i naglašenih detalja, vrijedne divljenja. Uz Super HDR video snimci će biti vrhunskog kvaliteta, čak i ako snimate u pokretu.

Izvor fotografije: Samsung

Glatko korištenje i prilikom zahtjevnih zadataka, poput igranja igrica, omogućiće osmojezgreni procesor sa poboljšanim GPU-om i NPU-om. Ovaj telefon u m:tel ponudi možete naći sa memorijskom kombinacijom 6/128, uz mogućnost proširenja pomoću micro SDXC memorijske kartice, što je sjajna vijest za sve one koji vole da čuvaju veliku količinu podataka i aplikacija u telefonu.

Samsung Galaxy A35 5G posjeduje veliku bateriju od 5000 mAh, stvorenu za dugotrajno korištenje telefona, tako da korisnici neće morati da se opterećuju mišlju da li je punjač u blizini.

Više informacija o ovom sjajnom pametnom telefonu, koji posjeduje certifikat visoke otpornosti na spoljašnje uticaje, možete pronaći na www.mtel.ba. Podsjećamo, imate i mogućnost kupovine na rate, bez kamate.