Samsung Galaxy A34 – jednostavan, a moćan

Samsung Galaxy A34 je impresivan pametni telefon koji kombinuje moćne performanse sa elegantnim dizajnom.

Sa spektakularnim karakteristikama i visokokvalitetnim komponentama, ovaj uređaj pruža korisnicima vrhunsko iskustvo. Posjeduje moderan tanki dizajn, s dimenzijama visine 161,3 mm, širine 78,2 mm i debljine od 8,2 mm. Ova kombinacija dimenzija čini ga prijatnim za držanje i korišćenje.

Uživajte u impresivnom prikazu na 6,6-inčnom Super AMOLED capacitive touchscreen ekranu sa rezolucijom od 1080×2340 piksela. Ovaj ekran pruža živopisne boje i oštre detalje, čineći iskustvo gledanja i igranja zadivljujućim.

Pokreće ga MediaTek MT6877 Dimensity 900 čipset, sa 6 GB RAM-a i velikom internom memorijom od 128 GB. Dodatno, podržava microSDXC kartice, što omogućava proširenje prostora za skladištenje.

Izvor fotografije: Samsung

Samsung Galaxy A34 je opremljen snažnom kamerom. Glavna sa trostrukim sistemom ima senzore od 48 MP, 8 MP i 5 MP, pružajući visokokvalitetne fotografije. Ljubitelji selfija će uživati u 13 MP prednjoj kameri koja pruža jasne i oštre autoportrete.

Baterija kapaciteta 5000 mAh obezbjeđuje dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. Tip baterije je Li-Po, što garantuje pouzdanu izdržljivost.

Povezivanje sa mrežom je brzo i efikasno zahvaljujući 5G podršci, a tu su i Wi-Fi (802.11, b/g/n), Bluetooth 5.2, A2DP i LE koji omogućavaju širok spektar povezivanja. Telefon ima i dodatne funkcije poput akcelerometra, kompasa i senzora otiska prsta, što dodatno poboljšava korisničko iskustvo.

Uz svaki kupljeni telefon Samsung Galaxy A34 na poklon dobijate besplatno korištenje usluge Youtube Premium u trajanju od dva mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

Na sajtu m:tel.ba možete saznati više o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude.