Samsung Galaxy A25 5G osvaja dizajnom 

Samsung telefone karakteriše neodoljiva jednostavnost dizajna. Upravo to je ono što ćete pomisliti kada prvi put vidite telefon Samsung Galaxy A25 5G, na šta nećete ostati imuni.

Ovaj šarmantni telefon s prednje strane krasi Super AMOLED ekran od 6,5 inča, koji nudi bogate boje i detalje svjetline do 1000 nita. Ekran je poboljšan Vision Booster tehnologijom za bolju jasnoću slike na otvorenom, kao i Eye Comfort Shield tehnologijom koja smanjuje štetno plavo svjetlo i na taj način štiti oči korisnika.

Izvor fotografije: Samsung

Selfi kamera modela Samsung Galaxy A25 5G je od 13 MP i njome ćete lako snimiti izuzetno oštre i jasne selfije. Telefon na zadnjoj strani posjeduje glavnu OIS kameru od 50 MP,  ultraširokougaonu od 8 MP i makro kameru od 2 MP, koje takođe stvaraju  “ozbiljno dobre” fotografije i video snimke.

Besprijekoran rad i prilikom najzahtjevnijih zadataka omogućiće Exynos Octa-core procesor, u kombinaciji sa 6/128 GB memorije. Naravno, korištenjem microSD kartice dobićete dodatnih 1 TB.

Velika baterija od 5000 mAh puni se pomoću superbrzog punjenja kako biste se što prije vratili u akciju, tako da vam ni ta stavka neće zadavati glavobolju. Naprotiv, ovaj telefon će svaki vaš slobodan trenutak učiniti zabavnim.

Ukoliko želite saznati više informacija o njegovoj kupovini u kompaniji m:tel, gdje imate mogučnost plaćanja na rate bez kamate, posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.