Samsung Galaxy A15 – moćan, a cjenovno pristupačan 

U m:tel ponudi možete pronaći brojne Samsung uređaje, a jedan od njih je pametni telefon Samsung Galaxy A15.

Kao i sve što na tržište izbaci ovaj tehnološki gigant, i model Galaxy A15 ima brojne kvalitete kojima lako osvaja kupce svih generacija. Jedan od njih je svakako dizajn, zasnovan na jednostavnosti ali i savršenoj urednosti koja nikada ne izlazi iz mode.

Naravno, telefon je tu da nam olakša i uljepša dan i poveže nas sa svijetom, što Galaxy A15 radi besprijekorno.

Veliki Super AMOLED ekran od 6,5 inča nudi živopisnu jasnoću čak i pri izloženosti direktnoj sunčevoj svjetlosti, kao i smanjenu plavu svjetlost, što postiže zahvaljujući Eye Comfort Shield tehnologiji. Sve to doprinosi cjelodnevnoj udobnosti.

Izvor fotografije: Samsung

Pomenuli smo urednost, tako bi se mogao ocijeniti raspored kamera na zadnjoj strani ovog telefona. Galaxy A15 posjeduje odličnu glavnu kameru od 50 MP stvorenu da stvara remek-djela, u kombinaciji sa ultraširokom kamerom od 5 MP i makro kamerom od 2 MP, za savršene pejzaže i krupne planove. Selfi kamera je od 13 MP i takođe je na nivou zadatka.

Osmojezgreni procesor prati moćne performanse, dok prostrana memorija omogućava skladištenje velike količine podataka. Velika baterija, kapaciteta 5000 mAh, može da izdrži dvodnevno korištenje, što je ostvarenje sna svakog korisnika.

Više informacija o ovog atraktivnom Samsung telefonu i drugim moćnim uređajima iz m:tel ponude možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.