Samsung Galaxy A14 – praktičan i cjenovno pristupačan

Manje je ponekad više. To dobro znaju u kompaniji Samsung, što se može vidjeti i na telefonu Samsung Galaxy A14, koji osvaja elegantnim minimalističkim dizajnom.

Ono najbolje što ovaj model nudi kada su u pitanju karakteristike je veliki 6,6 inčni Full HD+ ekran, rezolucije 1080 x 2408, moćan Exinos procesor, trostruki sistem kamera sa glavnom od 50 MP, te baterija koja može izdržati čak dva dana korištenja.

Šta više od toga poželjeti?! Ipak, Samsung Galaxy A14 nudi više.

Savršen je saputnik na putovanjima, jer je praktičan za nošenje, korištenje jednom rukom i može da isprati vaš ritam koliko god on bio brz i zahtjevan.

Kvalitet fotografija i video snimaka je tek posebna priča. Sve važne trenutke ovjekovječićete i sačuvati u najljepšem mogućem izdanju, bilo da snimate tokom dana, kada je osvjetljenjebolje, ili noću. Prednja kamera od 13 MP snima fantastične selfije, pa ćete i njome biti jako zadovoljni.

Pomenuli smo izdržljivu bateriju, otkrićemo još da je ona od 5000 mAh, s podrškom za brzo punjenje od 15 W.

Za više informacija o ovom cjenovno pristupačnom telefonu, koji u kompaniji m:tel možete platiti na rate, posjetite www.mtel.ba ili pozovite  broj 0800 50 000.