Samsung Galaxy A14 otvara novi svijet mogućnosti

Samsung A14 kombinuje performanse, kapacitet i funkcionalnost kako bi vam pružio sjajno iskustvo korištenja. Sa impresivnim karakteristikama, ovaj uređaj će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Uređaj dolazi sa 4 GB RAM-a, što osigurava glatko i efikasno izvršavanje svih vaših aplikacija i zadataka. Interna memorija od 64 GB omogućava vam da sačuvate svoje omiljene sadržaje, dok eksterna micro SDXC podrška omogućava dodatno proširenje prostora za skladištenje.

Uživajte u hvatanju svakog trenutka sa Samsung A14 kamerom. Glavna kamera kombinuje trostruku postavku sa senzorima od 50 MP, 2 MP i 2 MP, omogućavajući vam da snimate svaki detalj sa izvanrednom jasnoćom i bojama. Sa sekundarnom kamerom od 13 MP vaši selfiji će izgledati besprijekorno.

Izvor fotografije: Samsung

Ovaj telefon opremljen je moćnom baterijom od 5000 mAh, koja vam omogućava da provedete cijeli dan uz intenzivno korišćenje bez brige o punjenju. Baterija tipa Li-Po obezbjeđuje dugotrajnu snagu koja podržava vaše svakodnevne aktivnosti.

Samsung A14 radi na Android 13 operativnom sistemu, pokreće ga Exynos 1330 čipset (5nm), koji osigurava brzinu i efikasnost. Sa Octa-core procesorom koji se sastoji od 2×2.05 GHz Cortex-A76 jezgra i 6×2.0 GHz Cortex-A55 jezgara, ovaj telefon pruža impresivnu obradu podataka. Dual SIM podrška omogućava vam da istovremeno koristite dve SIM kartice.

Uživajte u gledanju vaših omiljenih sadržaja na velikom 6,6-inčnom PLS capacitive touchscreen ekranu, sa rezolucijom od 1080 x 2408 piksela. Ovaj telefon kombinuje elegantan dizajn sa dimenzijama od 167,7 mm visine, 78 mm širine i 9,1 mm debljine, pružajući vam udobno i praktično korišćenje.

Na sajtu m:tel možete pogledati sve specifikacije ovog telefona, te provjeriti pogodnosti kupovine uz vaš pretplatnički model.