Samsung će 11. avgusta raspakovati nove preklopne telefone

Evo šta nam je do sada poznato o tome kojim će se specifikacijama odlikovati najnoviji Samsung telefoni Galaxy Z Fold 3 i Z Flip 3…

Na događaju koji je najavljen za 11. avgust biće predstavljeni najnoviji Samsung telefoni! Riječ je prije svega o uređajima Galaxy Z Fold 3 i Z Flip 3, koje korisnici željno iščekuju.

A evo šta se očekuje na prezentaciji, koja će se održati na njihovoj zvaničnoj internet stranici.

Prema do sada dostupnim informacijama Galaxy Z Fold 3 veoma podsjeća na svog prethodnika. Međutim, novi model biće kompatibilan sa S Pen-om. To su iz ove kompanije najavljivali već dugo, a čini se da je napokon došlo vrijeme da se najava i ostvari.

U tom slučaju, takođe, Samsung je morao imati u vidu da upotreba S Pen-a zahtijeva izdržljiviji ekran od postojećeg, te se i u ovom polju očekuje izmjena.

Kad je riječ o uređaju Galaxy Z Flip 3, promjene su vidljive i spolja. Naime, tanki ekran koji je ranije imala ova serija sada će biti nešto veći. I dalje je to, doduše, relativno malena površina u odnosu na ono što se danas smatra standardnom.

Ipak, i pored toga što se telefonima puno više radujemo, čini se da će pametni sat Galaxy Watch 4 donijeti značajnije promjene.

Biće to prvi smartwatch koji će raditi uz operativni sistem Google Wear. Obruč koji se rotira krasiće jednu varijantu, ali moguće je i bežične slušalice.