Samsung 11. avgusta predstavlja Z Fold3, Z Flip3, Buds2 i Watch4

Samsung se, nakon MWC događaja, sada fokusira na novi – 11. avgusta će predstaviti gotovo sve što smo očekivali od korejskog giganta.

Naravno, na prvom mjestu imamo Galaxy Z Fold3. Čini se da Samsung pokušava preusmjeriti liniju Fold kako bi udovoljio demografskim podacima Note-a, putem već potvrđene podrške za S Pen.

Galaxy Z Fold3 imaće dva Super AMOLED ekrana – 6,23 “ekran poklopca i 7,55” interni sklopivi ekran. Takođe, imaće Snapdragon 888 čipset, zajedno s 12 GB RAM-a i Androidom 11. U segmentu foto-aparata očekujemo ukupno pet kamera – trostruka glavna postavka koja se sastoji od tri okidača od 12 MP, uključujući ultraširok s autofokusom, 16MP selfie kameru ispod ekrana i 10MP senzor na prednjoj strani.

Zahvaljujući službenim renderima, već znamo kako će izgledati i Z Fold3 koji će navodno će biti i jeftiniji od svog prethodnika.

Velika vijest u vezi sa nadolazećim Galaxy Watch4 jeste činjenica da se Samsung udaljava od Tizen-a i prelazi na Wear OS i novi interfejs sa One UI Watch na vrhu. Što se tiče samog nadolazećeg hardvera, pojaviće se vanilija Galaxy Watch4, kao i klasična varijanta, u kompletu s rotirajućim okvirom Samsung-a.

Na kraju, Galaxy Buds2 već privlače izborom boja, elegantnim dizajnom kao što je Galaxy Buds Pro i sa navodno aktivnim uklanjanjem buke.