S ljubavlju hrabrim srcima

1411 je m:tel humanitarni broj telefona koji će funkcionisati danas 26. decembra 2022, od 12 do 24 časa, povodom humanitarne akcije „S ljubavlju hrabrim srcima“. Pozivom na ovaj broj darujete 1 KM za nabavku transportnih inkubatora porodilištima Republike Srpske.

U okviru 13. donatorske večeri koja je organizovana u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, večeras će biti organizovano prikupljanje sredstava s ciljem da svako porodilište u RS dobije savremeni transportni inkubator. Inicijativu za nabavku inkubatora pokrenuli su pedijatri iz Nevesinja, Trebinja, Zvornika, Istočnog Sarajeva, Gradiške, Doboja, Bijeljine, Foče i Banjaluke.

Ovim povodom, istog dana organizovan je i koncert na Trgu Republike, plato ispred RTRS-a. Od 20 časova, svi koji se budu našli na Trgu, imaće priliku da prisustvuju nastupu Miroslava Ilića, Marije Šestić, Maje Manojlović, Saše Matića, Ace Pejovića, Vanje Mišić i Željka Vasića.

Učešćem u donatorskoj večeri, odnosno novčanom donacijom za ove potrebe i ustupanjem kratkog humanitarnog broja za namjene akcije, kompanija m:tel još jednom potvrđuje važnost odgovornog poslovanja i korporativne filantropije.