Redmi sprema još tri modela iz Note 11T serije

Seriju Note 11T brenda Redmi činiće tri modela – Redmi Note 11T, Redmi Note 11T Pro i Redmi Note 11T Pro+.

Iako još nema mnogo podataka o ovim uređajima, pogotovo o osnovnom, poznavaoci pametnih telefona Xiaomi-jevog podbrenda vjeruju da će svi biti vrijedni pažnje.

Prema prvim informacijama, Redmi Note 11T Pro biće dimenzija 163.64 x 74.39 x 8,8mm. Trebalo bi da ima LCD ekran od 6.6 inča, sa brzinom osvježavanja prikaza od 144 Hz i baterijom kapaciteta 4.989 mAh.

Šuška se da će i Redmi Note 11T Pro+ biti istih dimenzija kao i Pro model, da će imati isti ekran, takođe sa brzinom osvježavanja od 144 Hz, ali da će baterija biti slabija, od 4.300 mAh. Kako navodi Gizchina, s obzirom na karakteristike koje se očekuju kod ovakvog modela, baterija je možda mogla biti i jača.

Telefone Redmi Note 11T Pro i Redmi Note 11T Pro+ trebao bi pokretati procesor MediaTek Dimensity 8000.

O osnovnom modelu još nema informacija, tako da će ljubitelji Redmi uređaja morati da sačekaju još neko vrijeme da saznaju šta se to sprema. Takođe, nema naznaka kada će se telefoni naći na tržištu niti koliko će koštati.

S obzirom na to da su u izradi tri modela, sigurno će među njima i oni zahtjevniji ljubitelji pametnih telefona moći izabrati nešto za sebe.