Redmi Note 11T Pro donosi sjajne performanse

Nedavno su sertifikovana dva telefona Xiaomi brenda Redmi, pa je neko vrijeme trajalo nagađanje da li se to može očekivati telefon iz serije 12. Međutim, to će ipak biti modeli Redmi Note 11T i Redmi Note 11T Pro.

Ali osim toga i fotografije jednog modela – ne zna se ništa više što se tiče specifikacija telefona. I osim najave proizvođača da će Redmi Note 11T Pro imati “turbo-nivo performansi u svim aspektima”. I detalj da će ovaj model biti nadogradnja jednog prethodnog uređaja, tačnije Redmi Note 10 Pro, nije dodatno pojašnjen.

Ostaje da se zagledamo u sertfikacione podatke i da vidimo šta oni kažu. Oba telefona stići će s 5G podrškom, njihove dimenzije biće 163,64×74,29×8,8 mm, a imaće i istu veličinu ekrana od 6,6 inča.

Ono što se razlikuje jeste da će prvi model imati podršku brzog punjenja od 67 W, i to je vjerovatno Redmi Note 11T, dok će Pro model imati podršku za brzo punjenje od 120 W. Prateći dalje podatke, prvi telefon će imati bateriju kapaciteta 4.980 mAh, a drugi 4.300 mAh.

Što se tiče pomenutog prethodnika Redmi Note 10 Pro, ovaj model, plasiran u Kini, pokreće Dimensity 1100 čipset, pa ostaje da se vidi da li će tako biti i sa najavljenim modelima ili će tu biti ponuđeno neko iznenađenje.