Redmi Note 11 ima brojne adute

Ako tražite atraktivan, pouzdan i cjenovno povoljan telefon – Xiaomi Redmi Note 11 je stvoren za vas.

Visok 160 mm, težak 177 grama, dakle ni prevelik ni pretežak, ovaj model praktičan je za nošenje i korištenje jednom rukom.

Kvalitetan AMOLED ekran, brzine osvježavanja od 90 Hz, uvešće vas u čaroban svijet boja ugodnih za oko i omogućiti da satima i satima maksimalno uživate u omiljenim sadržajima.

Za cjelodnevno korištenje bez potrebe za punjenjem pobrinuće se velika baterija od 5000 mAh, koja se pomoću 33 W Pro brzog punjača veoma brzo napuni od 0 do 100 odsto.

Uređaj pokreće provjereno dobar Qualcomm-ov Snapdragon 680 procesor, u kombinaciji sa 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, gdje ćete moći sačuvati veliku količinu podataka.

Kao i većina korisnika, u telefonu ćete skladištiti i brojne uspomene “uhvaćene” okom kamere. O kvalitetu fotografija i video snimaka ne morate da brinete jer Redmi Note 11 na zadnjoj strani ima čak četiri senzora – 50 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP. I sa kamerom na prednjoj strani, od 13 MP, snimićete odlične selfije, tako da ovim telefonom možete da ovjekovječite bilo koju ljetnu avanturu.

Telefon Xiaomi Redmi Note 11 možete pronaći u bogatoj ponudi kompanije m:tel, i još platiti na rate, što je i više nego dobra prilika. Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.