Redmi gejming telefon je iza ugla

Brend Redmi koji je nastao iz kompanije Xiaomi najavio ranije svoj gejming telefon, a nove informacije govore da je premijera ovog uređaja odmah iza ugla.

Kompanija je potvrdila da će ljubitelji video igara na mobilnim telefonima moći dobiti novi Redmi telefon već krajem ovog mjeseca.

Trenutno nisu objavljene nikakve specifikacije o ovom uređaju, ali je proizvođač iz Kine najavio da je postignuto partnerstvo sa kultnom video igrom „Call Of Duty“ koja bi trebala biti dostupna odmah po lansiranju novog telefona.

Prije zvanične najave premijere telefona, pojedini izvori iz same kompanije su otkrili da je ovo prvi gejming Redmi telefon koji će imati Dimensity 1200 SoC ispod svog oklopa.

Pametni telefon će imati ravni OLED panel sa ugrađenim prostorom za selfi kameru. Takođe će biti opremljen sa 5,000 mAH snažnom baterijom i 65W punjačkom jedinicom.

Predviđa se da će sam telefon imati manje okvire u korist većeg ekrana, a cijena bi mu trebala biti između 300 i 380 dolara.

Publika i poštovaoci ovog brenda su sa oduševljenjem dočekali najavu ovog novog uređaja, a posebno zadovoljstvo su istakli ljubitelji video igre „Call Of Duty“.

Nadamo se da će u narednim danima biti dostupno više informacija o novom Redmi gejming telefonu.