Realme C67 u ponudi koja se ne propušta

Realme C67 je atraktivan pametni telefon koji nudi savršen balans između kvaliteta i performansi. Ovaj model dolazi sa nizom impresivnih karakteristika koje ga izdvajaju u njegovoj cjenovnoj kategoriji.

Sjajna vijest je da je u m:tel-u trenutno na sniženju, a kupci ovog uređaja na poklon dobijaju i slušalice Swissten Trix Roze.

Izdvojićemo neke od aduta telefona Realme C67.

Sa 8 GB RAM-a, ovaj telefon obezbjeđuje fluidan rad i mogućnost nesmetanog obavljanja više zadataka istovremeno, bilo da je riječ o korištenju društvenih mreža ili gledanju videa. Interna memorija od 256 GB pruža mnogo prostora za aplikacije, fotografije, video snimke i dokumente, dok dodatna mogućnost proširenja memorije putem microSDXC kartice daje korisnicima još veću fleksibilnost.

Izvor fotografije: Realme

Jedna od najimpresivnijih karakteristika ovog modela je njegova glavna kamera od 108 MP, koja omogućava snimanje izuzetno detaljnih i kvalitetnih fotografija, dok dodatna kamera od 2 MP doprinosi stvaranju bokeh efekta za profesionalne portrete. Sekundarna kamera od 8 MP pruža odličan kvalitet selfija i video poziva.

Realme C67 posjeduje veliki 6,72-inčni IPS LCD ekran sa FHD+ rezolucijom od 1080 x 2400 piksela, koji korisnicima donosi jasan, živopisan prikaz. Ovaj ekran garantuje izuzetno iskustvo gledanja sadržaja, uz prirodne boje i odličan kontrast.

Dugotrajnost baterije kapaciteta 5000 mAh obezbjeđuje cjelodnevno korištenje telefona, čak i uz intenzivnije zadatke.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude, potražite na www.mtel.ba.