Realme C67 – bolje kamere, više memorije

Realme C67 je pametni telefon koji kombinuje impresivne specifikacije sa pristupačnom cijenom, što ga čini idealnim izborom za širok spektar korisnika.

Namijenjen je prvenstveno onima koji traže pouzdan uređaj za svakodnevne aktivnosti, ali i za one koji žele više performansi i mogućnosti bez potrebe za ulaganjem u premium modele.

Realme C67 dolazi sa 8 GB RAM memorije, što omogućava glatko i brzo obavljanje više zadataka istovremeno. Sa 256 GB interne memorije korisnici će imati dovoljno prostora za sve svoje aplikacije, fotografije, video zapise i dokumente. Dodatno, mogućnost proširenja memorije pomoću microSDXC kartice pruža još veću fleksibilnost za one kojima je potrebno još više prostora.

Ovaj telefon je opremljen impresivnom glavnom kamerom od 108 MP koja omogućava snimanje izuzetno detaljnih i jasnih fotografija. Dodatna 2 MP kamera doprinosi kvalitetu fotografija sa bokeh efektom. Sekundarna kamera od 8 MP je savršena za selfije i video pozive, osiguravajući odličan kvalitet slike čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja.

Izvor: mtel.ba

Realme C67 posjeduje bateriju kapaciteta 5000 mAh, što omogućava dugotrajan rad bez potrebe za čestim punjenjem. Ova baterija osigurava cjelodnevnu autonomiju čak i uz intenzivno korišćenje, što je idealno za korisnike koji su stalno u pokretu.

Prednju stranu krasi 6,72-inčni IPS LCD ekran sa rezolucijom od 1080 x 2400 piksela. On pruža oštru i živopisnu sliku, idealnu za gledanje video i igranje igara.

Sa svojim impresivnim specifikacijama, uključujući veliki RAM i internu memoriju, moćnu kameru i dugotrajnu bateriju, Realme C67 je odličan izbor za korisnike koji traže balans između performansi i cijene. Bez obzira da li vam je potreban telefon za poslovne zadatke, zabavu ili svakodnevnu upotrebu, Realme C67 će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Više informacija o ovom telefonu, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.