Realme C55 vas neće ostaviti ravnodušnim

Ponudu kompanije m:tel obogatio je još jedan vrhunski pametni telefon – Realme C55.

Kvalitetne kamere, velika količina memorije, moćna baterija – samo su neki od razloga da se odlučite za kupovinu baš ovog modela. Zadovoljiće i one korisnike kojima je, pored funkcija, od presudne važnosti i izgled telefona, jer je u tom smislu vrlo impresivan.

Realme C55 pokreće kvalitetan MediaTek Helio G88 procesor, u kombinaciji sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, koju je moguće proširiti do 1TB. To znači da ćete u ovom telefonu moći čuvati mnoge važne podatke, omiljene igrice i fotografijama i video snimcima ovjekovječene uspomene.

Izvor fotografije: Realme

S obzirom na to da posjeduje odličnu glavnu kameru od 64 MP, sve što snimite biće zadovoljavajućeg kvaliteta, čak i kada uslovi nisu idealni.

Pomenuli smo da je baterija moćna. To potvrđuje činjenica da je njen kapacitet 5000 mAh. Zahvaljujući podršci za brzo punjenje do 100 odsto napuni se za oko 60 minuta, nakon čega ste bezbrižni i spremni za uživanje u omiljenim sadržajima bez ograničenja.

Više informacija o ovom, ali i drugim telefonima iz m:tel ponude možete dobiti pozivom na 0800 50 000 ili pronaći na adresi www.mtel.ba