Realme C53 nudi kvalitet po pristupačnoj cijeni

Predstavljamo vam još jedan sjajan telefon iz m:tel ponude – Realme C53, koji plijeni pažnju liksuznim izgledom i odličnim performansama, ali i pristupačnom cijenom.

Pokreće ga 8-jezgreni Unisoc Tiger T612 čipset, u kombinaciji sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što je dovoljno prostora za veliku količinu podataka.

Većini korisnika, pogotovo mlađih, telefon je najčešće “zatrpan” hiljadama fotografija, što i ne iznenađuje, s obzirom na impresivan kvalitet kamera koje imaju današnji pametni uređaji. Takav je i Realme C53. Zadnjom kamerom od 50 MP bez mnogo muke snimićete fotografije i video sadržaj sa jasnim i oštrim detaljima, na kojima će vam pozavidjeti i neki profesionalni fotografi.

I prednja kamera od 8 MP će vas maksimalno ispoštovati, tako da vam neće trebati mnogo pokušaja da uslikate sebe u najboljem svjetlu.

Vaše fotografije i snimci, ali i ostali sadržaji, izgledaće predivno na velikom 6,74-inčnom ekranu, rezolucije 1080 × 2400 i brzine osvježavanja od 90 Hz.

Velika baterija od 5000 mAh omogućiće dugotrajno korištenje telefona čak i korisnicima koji sate provode na društvenim mrežama ili igrajući igrice. Zahvaljujući 33 W brzom punjenju telefon će vam nakon kratke pauze ponovo biti na raspolaganju.

Više informacija o ovom, ali i brojnim drugim uređajima iz m:tel ponude potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.