Realme C53 – cjenovno pristupačan, a pouzdan

Realme C53 veoma je pouzdan pametni telefon koji sada u m:tel-u možete nabaviti po pristupačnoj cijeni.

Ovaj model nameće se kao najbolji izbor za one koji žele da, bez posezanja za većim budžetom, dobiju lijepo dizajniran telefon sa odličnim karakteristikama.

Realme C53 dugačak je 163,3 mm, širok 76,7 mm, a debljina od samo 7,49 mm ga svrstava u ultra thin kategoriju i daje osjećaj prefinjene izrade uz ugodan osjećaj prilikom korištenja.

Telefon ima ekran od 6,74 inča sa IPS LCD kapacitivnim touchscreen-om koji sliku prikazuje na rezoluciji od 1080 x 2400 piksela. Rezultat je veoma oštar i jasan prikaz, koji pruža odlično korisničko iskustvo u svakom momentu konzumiranja sadržaja.

izvor fotografije: realme.com

Odličan video i foto-sadržaj možete kreirati sami i to pomoću glavne kamere na Realme C53 koja ima dvostruki objektiv od 50 MP i 0.3 MP te sekundarne sa 8 MP.

Pogled ispod “oklopa” telefona pruža uvid u tehničku pouzdanost na kojoj se temelje performanse uređaja. Ovaj Realme pokreće Unisoc Tiger T612 procesor, opremljen je sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Mogućnost za dodatni prostor je tu ako ubacite dodatnu microSDXC karticu.

Baterija i brzi punjač su ključna podrška za uživanje u ovom telefonu, što kapacitet od 5000 mAh i garantuje.

Iskoristite snižene cijene ovog modela u m:tel ponudi, a više informacija o mogućnosti kupovine na rate uz vaš tarifni paket možete dobiti na www.m:tel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.