Realme C51 – prilagođen potrebama korisnika

Realme C51 je pametni telefon dizajniran da odgovori na svakodnevne potrebe korisnika, kombinujući funkcionalnost, performanse i pristupačnost. Cjenovno pristupačan, idealan je izbor za one koji traže telefon koji će im omogućiti pouzdane performanse, dobru kameru i dugotrajnu bateriju.

Realmi C51 dolazi sa 4 GB RAM-a, što omogućava glatko izvođenje više zadataka istovremeno, bez zastoja i usporavanja. Interna memorija od 128 GB pruža dovoljno prostora za čuvanje vaših aplikacija, fotografija, video snimaka i drugih važnih podataka, a ukoliko vam zatreba više prostora, tu je opcija proširenja memorije putem microSDXC kartice.

Izvor fotografije: Realme

Na zadovoljstvo ljubitelja fotografije, Realme C51 je opremljen glavnom kamerom od 50 MP koja omogućava snimanje oštrih i detaljnih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja. Sekundarna kamera od 5 MP idealna je za selfije i video pozive, pružajući dobar kvalitet slike.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog telefona je njegova dugotrajna baterija kapaciteta 5000 mAh. Ova baterija omogućava cjelodnevni rad bez potrebe za punjenjem, što je idealno za korisnike koji su stalno u pokretu.

Realme C51 posjeduje veliki 6,74-inčni IPS LCD ekran rezolucije od 720 x 1600 piksela. Ekran pruža jasan prikaz boja i dovoljno prostora za uživanje u multimedijalnim sadržajima, bilo da se radi o gledanju video snimaka, igranju igara ili pretraživanju interneta.

Više informacija o ovom telefonu, koji u m:tel-u možete kupiti po sniženoj cijeni i platiti na rate, bez kamate, možete dobiti na www.mtel.ba ili pozovom na broj 0800 50 000.