Realme C51 – fokusiran na ono što je korisniku najpotrebnije

Realme C51 je vrlo kvalitetan pametni telefon koji potpuno može da zadovolji potrebe prosječnog korisnika.

To podrazumijeva i njegovu atraktivnu, elegantnu spoljašnjost, ali i dovoljno moćnu unutrašnjost koja obezbjeđuje efikasan rad prilikom svih zadataka.

Realme C51 posjeduje veliki, 6,7-inčni ekran, rezolucije 720 x 1600 px, brzine osvježavanja od 90Hz i maksimalne osvijetljenosti od 560 nita, koji nudi jasnu sliku, sa bojama ugodnim za oči.

Ovaj uređaj posjeduje zanimljiv detalj – Android Mini kapsulu, koja obavija selfi kameru prilikom prikaza obavještenja, a koja može i bojom ukazivati na stanje baterije: zeleno – kada je baterija puna, plavo – kada je u toku punjenje, te crveno – kada je baterija prazna.

Izvor fotografije: Realme

Kada smo već kod baterije, pomenućemo da je ona velika, izdržljiva, kapaciteta 5000 mAh, što znači da korisnik može da se osloni na svoj pametni telefon i kada je dugo vani. Podržava 33 W SUPERVOOC punjenje, što garantuje da jako će brzo biti spremna za nove izazove.

Realme C51 na prednjoj strani ima prednju kameru od 5 MP, kojom uz malo vještine možete snimiti jako dobre selfije, a na zadnjoj je senzor od 50 MP, za snimanje čistih i jasnih fotografija i video snimaka.

Uređaj pokreće Unisoc Tiger T612 čipset, u kombinaciji da 4/128 GB memorije, uz mogućnost proširenja pomoću micro SDXC kartice, što je odlična opcija za one koji se teško rastaju od omiljenih podataka i aplikacija.

Dakle, radi se o telefonu koji je fokusiran na ono što je korisniku najpotrebnije i u tome je besprijekoran.

Više informacija o ovom modelu, koji je u m:tel-u trenutno na sniženju, možete ponaći na www.mtel.ba ili dobiti na broj 0800 50 000.