Realme 9 Pro – moderan i elegantan

Ako tražite atraktivan i kvalitetan telefon srednjeg cjenovnog ranga, birajte Realme 9 Pro  

Jedna od stvari koje ga izdvajaju od konkurencije je svjetlucavost poklopca kojom privlači poglede, a sve to zahvaljujući Light Shift dizajnu.  Radi se o kvalitetnom telefonu, kojeg pokreće Qualcomm-ov procesor Snapdragon 695, u kombinaciji sa 6GB ili 8GB RAM-a, kao i 128GB interne memorije.

Ekran je IPS LCD od 6,6 inča, sa stopom osvježavanja od 120 Hz. Što se tiče kamera, na prednjoj strani nalazi se jedna od 16 MP, dok zadnju stranu krase tri senzora, smještena u pravougaonom izrezu. Glavni je od 64 MP, a tu su i ultraširoki od 8 MP te makro senzor od 2 MP.

Telefon, koji je dostupan u tri boje – zelenoj, plavoj i crnoj, isporučuje se sa Androidom 12 i Realme UI 3.0. Posjeduje i skener otiska prsta, što je vrlo praktično i što nude gotovo svi noviji uređaji. Dimenzije su 164,3 mm (visina), 75,6 mm (širina) i 8,5 mm (debljina), a težak je 195 grama.

Realme 9 Pro napaja baterija od 5.000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 33W. U kompaniji m:tel možete pronaći i Pro+ varijantu ovog telefona, koja je, naravno, još moćnija.

Više informacija o cijeni modela Realme 9 Pro, koji u okviru sjajne m:tel ponude možete kupiti na rate, potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.