Realme 11 Pro stiže sa kamerom od 200 MP

Realme 11 Pro serija stiže i do nas, a poseban naglasak je stavljen na kvalitet fotografije.

Ovaj brzorastući brend pametnih telefona vjeruje da korisnicima treba ponuditi inspiraciju za fotografisanje, a kao svog globalnog partnera za fotografiju najavljuje sajt Lonely Planet, sa kojim su predstavljena tri prilagođena filtera i ekskluzivni zajednički realme i Lonely Planet vodeni žig.

Realme 11 Pro+ 5G donosi OIS SuperZoom kamerom od 200 MP. U saradnji sa Samsung-om dobijen je SuperZoom sistem sa veličinom senzora od 1/1,4 inča, veličinom piksela od 2,24 μm i otvorom blende f/1,69, što su karakteristike vodećih uređaja. Sa ovom kamerom možete zumirati dva i četiri puta, bez gubitka kvaliteta slike, jer se senzor prebacuje između različitih režima slike kako bi se postigao isti broj stvarnih piksela u različitim fokusnim segmentima, te je kompozicija snimanja veća i nezavisna od udaljenosti.

Takođe, tu su i zanimljive funkcije “Super grupni portret” i “One Take”, koje omogućavaju da se generiše više fotografija iz „najboljeg ugla“ odjednom, sve uz pomoć AI koji će napraviti najbolju kompoziciju.

Sa svojim AMOLED panelom koji podržava 1B boja, HDR10+ i glatkim osvježavanjem od 120Hz, ekran od 6,7 inča pruža odlično iskustvo, dok je odnos ekrana prema tijelu od oko 90,4%, čime je osigurana maksimalna površina za prikaz sadržaj.

Pod poklopcem, Realme 11 Pro radi na najnovijem Android 13 operativnom sistemu, u kombinaciji sa Realme UI 4.0. Pokreće ga MediaTek Dimensity 7050 čipset i osmojezgarni procesor, koji se sastoji od dvije visokoperformantne jezgre sa taktom od 2,6 GHz i šest energetski efikasnih jezgara sa taktom od 2,0 GHz, pružajući glatko multitasking iskustvo i besprijekorne performanse za svakodnevnu upotrebu.

Realme uređaje možete pronaći u m:tel ponudi.