Realme 10 – vrhunski kvalitet uz trogodišnju garanciju

Realme 10 je moćan telefon, koji pruža odlične performanse po povoljnoj ceni, a u m:tel-u ga možete kupiti sa garancijom od tri godine.

Opremljen sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, ovaj model nudi dovoljno prostora za sve vaše aplikacije, igre i multimedijalne sadržaje. Ukoliko vam je potrebno više prostora, podržava i proširenje pomoću microSDXC kartice.

Glavna kamera telefona Realme 10 ima 50 MP, sa dodatnom 2 MP kamerom za dubinske efekte, a omogućava snimanje izuzetno čistih i kvalitetnih fotografija i vedo zapisa. Sekundarna kamera od 16 MP je idealna za selfije i video pozive. Baterija kapaciteta 5.000 mAh osigurava dugotrajnu upotrebu tokom cijelog dana, bez potrebe za punjenjem.

Izvor fotografije: Realme

Realme 10 koristi Android 12 operativni sistem sa Mediatek MT8781 čipsetom i osmojezgrenim procesorom, koji garantuje brze performanse. Sa ekranom od 6,4 inča Super AMOLED, rezolucije 1080×2400 px, prikaz je jasan, svijetao i detaljan, idealan za gledanje video sadržaja, igranje igara i korištenje aplikacija.

Uz težinu od samo 178 g, Realme 10 je lagan i udoban za svakodnevno nošenje, dok Dual SIM opcija omogućava korištenje dva broja telefona. Ovaj uređaj je savršen za korisnike koji žele balans između performansi i cijene.

U m:tel-u ga možete kupiti na rate, bez kamate, uz garanciju od tri godine. Više informacija o tome možete dobiti na www.mtel.ba ili pozovom na broj 0800 50 000.