Realme 10 – vaš savršen saputnik na putovanjima

Realme 10 je pametni telefon koji se ističe svojim odličnim specifikacijama i modernim dizajnom, tako da sa njim možete biti na visini zadatka gdje god da se zaputite.

Ovaj uređaj je opremljen sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što pruža dovoljno prostora za čuvanje ogromne količine fotografija i video snimaka, bez kojih ljetovanje ne može proći. Takođe, podržava proširenje memorije putem microSDXC kartice, što omogućava korisnicima dodatnu fleksibilnost u skladištenju podataka.

Realme 10 ima impresivnu zadnju kameru sa dvostrukim senzorima od 50 MP i 2 MP, što omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija sa bogatim detaljima. Njome ćete najljepše trenutke trajno sačuvati od zaborava. Prednja kamera od 16 MP je idealna za selfije i video pozive, jer nudi oštre i jasne fotografije.

Izvor: mtel.ba

Baterija kapaciteta 5000 mAh osigurava dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. Tip baterije je Li-Po, poznat po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Realme 10 koristi operativni sistem Android 12, koji donosi najnovije funkcionalnosti i sigurnosna ažuriranja.

Srce ovog uređaja čini Mediatek MT8781 čipset, uz osmojezgarni procesor koji omogućava glatko izvođenje više zadataka istovremeno i brz rad aplikacija. Težina telefona je 178 grama, što ga čini laganim i jednostavnim za rukovanje. Realme 10 podržava dual SIM kartice, što je korisno za korisnike koji žele da koriste dva broja na jednom uređaju.

Ekran smartfona Realme 10 je Super AMOLED veličine 6,4 inča, sa rezolucijom od 1080 x 2400 piksela, koji pruža živopisne boje i oštar prikaz. Dimenzije telefona su 159,9 mm visina, 73,3 mm širina i 8 mm debljina, što ga čini kompaktim i ugodnim za držanje u ruci. Za ovaj telefon u kompaniji m:tel odbijate čak tri godine garancije, što je dodatni dokaz da se radi o uređaju vrijednom pažnje.

Za više infotmacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.