Realme 10 – stvoren da mami poglede 

Pametni telefon Realme 10 od dolaska na tržište privlači pažnju izuzetno atraktivnim dizajnom. Naravno, to nije njegov jedini adut. Posjeduje jako dobre performanse, kojima može zadovoljiti čak i zahtjevnije korisnike.

Sa visinom od 159.9 mm, širinom od 73.3 mm i debljinom od samo 8 mm, Realme 10 lijepo staje u dlan i vrlo je praktičan za nošenje i korištenje jednom rukom.

Na kvalitetnom 6,4-inčnom Gorilla Glass 5 Super AMOLED ekranu, rezolucije 2400×1080 i brzine osvježavanja od 90 Hz, svaki sadržaj je u živim bojama i još uzbudljiviji. Na ekranu je smještena prednja kamera od 16 MP, koja snima odlične selfije, dok svoje fotografsko umijeće možete dodatno unaprijediti korištenjem zadnjih kamera od 50 MP i 2 MP. Njima ćete već iz prvog pokušaja snimiti vrhunske fotografije i video snimke.

Izvor fotografije: Realme

Model telefona Realme 10 koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, i za koji dobijate čak tri godine garancije, dolazi sa 8/128 GB RAM-a, što je dovoljno prostora za veću količinu podataka.

Besprijekoran rad i tokom zahtjevnijih zadataka, kao što je igranje igrica, omogućiće kvalitetan MediaTek-ov procesor Helio G99, tako da ćete u svakom trenutku u torbi ili džepu imati vrhunski uređaj koji će vam olakšati komunikaciju, poslovne zadatke, ali i pružiti dobru zabavu.

U tome će vam dodatno pomoći velika baterija od 5000 mAh, koja omogućava dugotrajan rad bez potrebe za punjenjem.

Više informacija o ovom telefonu, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.