Real – Barselona, Liverpul – Mančester, Crvena Zvezda – Partizan… Top fudbal na Areni Sport!

Najbolji fudbal definitivno se igra na Areni Sport! Dokaz tome su i fudbalske derbi utakmice širom Evrope koje ćemo pratiti u direktnim prenosima narednih dana.

Real Madrid i Barcelona će igrati vječiti derbi u polufinalu španskog Kupa kralja, dok će se u drugom polufinalnom duelu sastati ekipe Osasune i Atletik Bilbaoa. Polufinalni “El Klasiko” u španskim medijima je najavljen kao finale prije finala. Utakmica se igra u četvrtak, 2.3. u 21.00 čas. Revanš je na programu 5. aprila. Barcelona je rekorder sa osvojenom 31 titulom španskog Kupa kralja, dok Real Madrid u svojim vitrinama ima 19 takvih pehara.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmjeriće snage u 169. vječitom derbiju u petak 3. marta od 19.00 časova na stadionu Rajko Mitić, nekadašnjoj Marakani. Ove utakmice uvijek su se pratile sa posebnom pažnjom proteklih nekoliko decenija.

Pred nama su još dvije utakmice koje itekako plijene pažnju fudbalske javnosti. U Engleskoj Premijer ligi sastaju se Liverpul – Mančester Junajted. Utakmica se igra u nedjelju, 5.3 u 17.30 časova. Isti dan, u italijanskoj Seriji A snage će odmjeriti Roma i Juventus u terminu od 20.45 časova.

Uživajte u najboljem fudbalu u direktnim prenosima na Areni Sport. Pređite u pobjednički tim i gledajte najbolje sportske sadržaje putem m:tel IPTV-ja, m:SAT-a, a sada i putem ON TV-a bilo gdje u BiH.

m:tel – imate prijatelje!

Izvor fotografija: Depositphotos