Raznovrsni filmski sadržaj za zabavu ispred ekrana

m:tel IPTV preporuke

Bezvremenska ljubavna priča, film „Bilježnica“ (The Notebook), Pink Romance, petak , 28.07. u 21.00 čas.

U ljeto, 1940. godine Eli Hamilton sa porodicom dolazi u gradić Sibruk u Severnoj Karolini. Eli upoznaje lokalnog momka Nou Kalouna i ubrzo započinje njihova ljubavna priča. Noa osjeća da njih dvoje trebaju biti zajedno, iako on pripada nižem staležu.

Počinje Drugi svjetski rat i par se mora razdvojiti. Kada se Noa vratio iz rata, Eli je nestala iz njegovog života, ali ne i iz srca. Eli je vjerena i treba da se uda za Lona, vojnika koga je upoznala dok je radila kao volonterka u bolnici.

Ali subina ima drugi plan za njih dvoje!

Nova adaptacija naučno – fantastičnog klasika Franka Herberta „Dina“ (Duna), HBO, subota, 29. 7. u 17.25 časova.

Mitsko putovanje prepuno emocija, prenosi priču o Polu Atreidesu, briljantnom i nadarenom mladiću rođenom za velike stvari trenutno van njegovog shvatanja. On mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi obezbijedio budućnost svom narodu i svojoj porodici. Kad se sile zla sukobe oko ekskluzivnih zaliha najdragocenijeg resursa koji postoji a koji može da otključa najveći potencijal čovječanstva, preživjeće samo oni koji savladaju svoj strah.

Inspirisana životom Džejmsa Metjua Berija, polubiografska drama U potrazi za Nedođijom(Finding Neverland), TV1000, nedjelja, 30. jul u 17.10 časova.

Radnja se odigrava u Londonu, 1904. godine, a film prati Berijev kreativni put pri pripremi „Petra Pana”, od samog nastanka priče pa do premijere predstave u teatru „Njujorški Vojvoda”. Premijera je noć koja će promјeniti ne samo Berijev život, već i živote svih ljudi koji su mu bliski. U međuvremenu, on igra konstantnu ulogu u životima četvoro djece koja su mu bila inspiracija za čuvenu priču.

Film „Ledena grorznica“ (Summit Fever), priča o mladom planinaru i njegovim prijateljima koji kreću da osvoje tri najizazovnije planine na svijetu. HBO, nedjelja, 30. jul od 21.45 časova.

Mladog engleskog planinara prijatelj nagovori na put na Alpe da mu pomogne osvojiti „Veliku trojku“ – vrhove Materhorn, Ajger i Mon Blan. Uprkos tome što su bili svјedoci krvavih žrtava prilikom uspona na prva dva vrha, oni istraju i u posljednjem usponu, nesvјesni kobne oluje koja se sprema na drugoj strani planine.

Psihološki triler, zasnovan na istinitim događajima Istinita Priča” (True Story), Pink Thriller, ponedjeljak, 31. 7. u 14.00 časova.

Kad Majkl Finkel (Džona Hil), diskreditovani novinar Njujork tajmsa, upozna optuženog ubicu Kristijana Longa (Džejms Franko), koji je preuzeo Finkelov identitet, njegova istraga se pretvara u igru mačke i miša. Zasnovana na istinitim događajima, Finkelova neumorna potraga za Longovom pravom pričom obuhvata ubistvo, ljubav, prevaru i iskupljenje.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet